toggle
meny

Variert pris: Arkitekt for realisering av boligdrømmen

Dersom du ønsker det lille ekstra, enunik løsning eller design i kombinasjon med funksjonalitet – da er en arkitekttegnet bolig et godt alternativ. Det spiller ingen rolle om du er ute etter eksklusive materialer og finurlige løsninger med kostbare detaljer, eller om du ønsker budsjettvennlige planløsninger som utnytter hver kvadratmeter med praktisk oppbevaring. Uansett hva du er ute etter i ditt boligprosjekt, kan en arkitekt hjelpe deg med å oppnå drømmen.

Kontakt oss i dag

Et arkitekttegnet hus vil være et unikt fotavtrykk som er unikt for deg og din familie; det er ingen som bor helt likt. Har du spørsmål, enten det gjelder pris, arkitekt eller annet? Vi i Pro Arkitekt vil gjerne høre fra deg og står klare til å hjelpe deg med å oppfylle boligdrømmen. Du kan kontakte oss direkte via vår nettside eller ringe en av våre dyktige ansatte. Vi har kontor på Mjøndalen, og rik erfaring med byggprosjekter i Viken.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva påvirker prisen på et arkitekttegnet hus?

Først og fremst kommer pris an på omfanget av prosjektet. Hvor stort skal du bygge, og med hvilke materialer? Er tomten du skal bygge på allerede tilrettelagt, eller kreves det sprengningsarbeid eller andre tilpasninger? Alt dette må faktureres inn i totalprisen. I tillegg må du ta hensyn til mye mer enn bare ytre faktorer. Bad og kjøkken er gjerne de dyreste rommene, som også er gode rom å investere i for det du kan vente å få for boligen i pris. Arkitekttjenester kan være et smart valg, da du raskt vil få oversikt over budsjett og steder å spare penger.

Hva gjør en arkitekt?

En arkitekt lager plantegninger, rike på detaljer og mål, som gjør byggeprosessen enklere og mindre uforutsigbar. Det er ikke uvanlig å ha laget seg en skisse over visjonen på det du ønsker i boligen. En skisse er samtidig noe ganske annet enn en detaljert plantegning med avstander, mål og vinkler. En entreprenør er avhengig av plantegninger for å starte å bygge. Boligen tilpasses terrenget der den skal ligge, samtidig som man ikke inngår kompromiss når det kommer til funksjonalitet og design. I Pro Arkitekt har vi dyktige ansatte som har som mål å realisere våre kunders boligdrømmer.

Hva er fordelene med et arkitekttegnet hus?

Et arkitekttegnet hus gir stor frihet, både med tanke på utforming og selve plasseringen av bolig. For mange er det viktig å tilpasse huset til tomten, slik at man kan dra best mulig nytte av utsikt og plassering. Det finnes utallige muligheter, og sammen med arkitekten kan kunden virkelig skape det hjemmet man ønsker. Du er sikret et resultat som er unikt og virkelig passer den som skal bo i det. Det er ikke uvanlig å tenke at dette er noe som vil bli mye dyrere enn ferdigbygget i pris. Arkitekt- tegnede boliger behøver ikke nødvendigvis bli så mye mer kostbare, da det finnes mange økonomiske løsninger.

til toppen