toggle
meny

3D-visualisering: Arkitektur kommer til live

Går du med planer om å benytte en arkitekt for å realisere bolig- eller hyttedrømmen? Når du benytter deg av en arkitekt, er det naturlig å være spent på hvordan drøm kan gjøres til virkelighet. Det er en ting å få tegnet ønskene dine ned på papiret, visualisert med streker og mål. Det er noe helt annet å se drømmen komme til live gjennom 3D-visualisering. Arkitektur blir levende og spennende, og det blir mulig å seg for segsluttproduktet når den tar form gjennom visualisering og animasjon. Dimensjonene av kjøkkenet du har ønsket deg, plassering av trappen i rommet – alt dette blir livaktig gjennom et fotorealistisk bilde.

Det du ønsker, der du ønsker

Med en arkitekt med på laget får du særpreg, funksjonalitet og skreddersydde løsninger. Vi i Pro Arkitekt har som mål å finnegode løsninger som oppfyller boligdrømmentil våre kunder. Vi jobber med alt fra tilbygg til hytte, oppussing, hage og bolig. Planløsninger har stor betydning, det vet enhver som har bodd i en bolig med soverom som er akkurat litt for små, et kjøkken som hadde nyttiggjort seg av bedre plassløsning eller en gang som knapt rommer behovet til en person– for ikke å snakke omflere. Ved å skape boliger som gir plass til å bo mener vi i Pro Arkitekt at det å leve kan bli litt enklere og mer behagelig. Vi hjelper deg å se løsningene før de er bygd med 3D-visualisering; arkitektur er mer enn tegninger og tanker.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Vi vil gjerne høre fra deg, enten du går med en urealisert boligdrøm, har spørsmål om prosessen eller bare er nysgjerrig på hvem vi er og hva vi kan få til. Du kan ringe en av våre arkitekter direkte, eller velge å sende inn en henvendelse via våre nettsider.

til toppen