toggle
meny

Benytt en arkitekt: Hus blir til hjem

En arkitekt er utdannet til å tegne, planlegge og designe en rekke ulike typer bygninger, privatboliger og anlegg. En arkitekt kan blant annet jobbe med plansaker og byggesaker, i både offentlig og privat sektor. Det er flere områder man kan jobbe med som arkitekt – hus, utvidelse av kommuneplaner og bygg generelt. For privatpersonen benyttes arkitekten gjerne i anledning planlegging av hus og hytte. Arkitekttegnede hus gjør det mulig å skape drømmeboligen akkurat slik du hadde den i tankene (med visse begrensninger), med et unikt preg og en egen sjarm. Det blir rett og slett et hjem. Det er enkelt å komme i gang med din drøm – vi hjelper deg gjerne og det er helt uforpliktende å kontakte oss med spørsmål og ideer.

Når du skal få drømmen ned på papiret

Vurderer du å realisere boligdrømmen med ditt eget personlige preg, er det nødvendig å komme i kontakt med erfarne fagfolk. Pro Arkitekt har mer enn 14 års erfaring, og vet hva som skal til for å skape funksjonelle løsninger som fungerer. Når du tar kontakt med oss, vil du alltid møte en arkitekt som er genuint interessert i å lære mer om hva som er ditt behov og dine drømmer. For å motta tilbud på jobben vil arkitekten undersøke hva som er visjonen, og lete etter løsninger matchet til ditt prosjekt. Uansett om du er ute etter måter å spare penger på, finurlige løsninger som ingen andre har – vi kan hjelpe deg på veien mot drømmen. Du er sikret et skriftlig pristilbud på prosjektet, og det tar kun et minutt å komme i gang med planene når du først har bestemt deg.

Den løsningsorienterte og kreative arkitekten

Miljøvennlige løsninger, plassbesparende utførelser og planløsninger som maksimerer potensialet til boligen. Å se løsninger der andre ser utfordringer – det er dette som er jobben til en arkitekt. Hus blir til hjem, enten det erfor en storfamilie eller et par, og skal være et sted for fremtidens drømmer og planer. Ved å bygge et arkitekttegnet hus kan man være tro mot individuelle og særegne visjoner, samtidig som man ivaretar fellesskapets større behov for en arkitekttegnet bolig. Det er viktig med kvalitetssikrede fagfolk som forstår og ser din visjon, slik at du ikke må gå på akkord med deg selv for å få til de gode planløsningene.

Erfaring og kunnskap når det teller

Vi i Pro Arkitekt har flere års fartstid i bransjen, og kan hjelpe deg med flere av stegene på veien mot en ny bolig. I teamet vårt finner du blant annet en landskapsarkitekt, byggingeniør og BIM-konstruktør. Les mer om tjenestene som tilbys her på våre hjemmesider, eller kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi sørger for at den som bygger huset har alt som trengs for å skape ditt drømmehjem, samtidig som kvalitet og varighet prioriteres i byggingen. Å bygge en arkitekttegnet bolig skal være en prosess som bærer preg av nøyaktig plantegning og planlegging. Ønsker du pristilbud? Kontakt oss for mer informasjon.

til toppen