toggle
meny

Når du har ønske om arkitekttegnet bolig

Enhver som går med drømmer om nytt hus har ofte flere punkter på ønskelisten – enten det er egen spisestue, stort vaskerom, praktisk kjellerstue eller et rom som kan benyttes til hjemmekontor. Mange må dessverre vike på noen av kravene i jakten på den nye boligen. En arkitekttegnet bolig betyrderimot at du ikke behøver å gi opp ønskelisten, enten det gjelder å bygge helt nytt, renovering eller utbygging (slik som et tilbygg). En arkitekttegnet bolig overlater lite til tilfeldighetene. For mange kan det være en uoverkommelig terskel å komme i gang med å realisere drømmen, og det er her vi i Pro Arkitekt kommer inn i bildet. Ikke bare kan vi tegne drømmeboligen, men vi kan sette deg i kontakt med kvalitetssikrede fagfolk som tar på seg byggejobben. Våre dyktige ansatte har kompetanse innen blant annet landskapsarkitektur og byggingeniør.

Samarbeid og kompetanse på sitt beste

Pro Arkitekt brenner for at en arkitekttegnet bolig skal være en oppnåelig drøm for så og si alle. Samarbeid med våre kunder betyr alt, og vi vil alltid lete etter de gode løsningene i fellesskap. Vår jobb er å se muligheter og løsninger der andre ser begrensninger.  Les mer om tjenesten vi tilbyr på vår nettside, kanskje finner du lignende prosjekter til det du kunne tenke deg. Det skal være lett å komme i kontakt med oss, ring oss gjerne!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvilke rom er dyrest å bygge eller ombygge?
Enten det gjelder nybygg eller tilbygg, vil pris alltid avhenge av en rekke faktorer når man bygger. Det er ingen hemmelighet at baderom ofte er tilknyttet høye kostander. Det samme gjelder kjøkken og andre våtrom. Vi anbefaler at du alltid får et pristilbud på prosjektet før du setter i gang, slik at det ikke kommer uvelkomne overraskelser etter at arbeidet er påbegynt.Det er en smal sak å få 3 tilbud på jobben, slik at du selv kan velge det beste tilbudet.  En budsjettplan kan gjøre det enklere å komme i gang, og med et klart mål vil det helt klart være en god investering å satse på en arkitekttegnet bolig.

Hva koster et tilbygg?
I 2021 var det en snittpris i Norge på tilbygg tilsvarende 33 000 kroner per kvadratmeter, ifølge Boligfiks. Dette er rene prisestimater, og anslaget vil naturligvis kunne bli rimeligere eller mer kostbart. Bad og kjøkken er, som nevnt, ofte blant de dyreste rommene å bygge, renovere eller bygge ut.En av de klare fordelene med å bygge arkitekttegnede hus er at du har oversikt over hele prosessen, inkludert hvilke aktører som kan være relevante å forhøre seg med underveis. Dette er noe vi i Pro Arkitekt bistår våre kunder med, enten dette er snakk om murer, rørlegger eller andre fagfolk. På den måten er det enklere å få en realistisk formening om hva prosjektet vil koste totalt sett.

Hvordan kontakter jeg Pro Arkitekt?
Pro Arkitekt holder til i lokaler i Mjøndalen, Drammen. Vi tar oppdrag overalt i landet, og har spesielt bred erfaring innen Viken. Hos oss vil du alltid treffe kvalitetssikrede fagfolk som blir matchet med deg og ditt behov. Ønsker du pristilbud, kan du kontakte oss på telefon 48448 008, eller sende en e-post til post@proarkitekt.no. Du er alltid velkommen til en uforpliktende prat, uansett om du har en klar visjon eller rett og slett bare er litt nysgjerrig.

til toppen