toggle
meny

Drømmen er en arkitekttegnet hytte ved sjøen

…på fjellet eller kanskje til og med dypt inne i skogen. Hyttedrømmen er for mange det stedet der de kan koble av og lade batteriene. Kanskje har du kjøpt deg en tomt eller en gammel hytte du har tenkt til å rive, eller er planen åbygge om for å skape din visjon? Uansett hvordan du ser for deg sluttresultatet, vil det åpne seg utallige muligheter om du går for en som løsning arkitekttegnet. Hytte ved sjøen er for mange drømmen, og da skal stil og praktiske hensyn helst gå hånd i hånd. Romløsninger som gir arealeffektivitet og materialer som passer inn i omgivelsene er for mange forutsetninger for den moderne hytte.

Hytte på fjellet

Vintersesongen er en favoritt blant mange, og fjellhytten skal være både praktisk og funksjonell. Her er det kanskje prioritert en utebod, god lagringsplass til vinterutstyr og enkel ankomst inn i hytten etter en lang skitur. Det samme vil gjelde for plass til sykler og annet utstyr. Samtidig skal man ta hensyn til beliggenhet på tomten, solforhold og hvordan man best skaper le for vinden på uteplassene. Med en arkitekt på laget optimaliserer du mulighetene samtidig som du kan være tro mot egen visjon.

Svalberg og nattbad på sommerhytta

Er du mer glad i sol og sommer, er kanskje drømmen en arkitekttegnet hytte ved sjøen. Store, gode vinduer som slipper inn lyset, men ikke gir fritt innsyn for alle rundt. En hems for barn og eventuelt barnebarn etter hvert, kanskje en egen bod der du kan oppbevare leker, sportsutstyr? Det er mange ønsker å ta i betraktning. Vi i Pro Arkitekt vet ikke hva du drømmer om, men vi har erfaringen og kompetansen som er nødvendig for å hjelpe deg med å realisere din hyttedrøm. Hvordan få plass til en sofa som huser alle gjestene, uten at det tar plass fra kjøkkenet? Overlat denne problemstillingen til arkitekten, så kan du heller planlegge nattbadingen i de sene sommerkveldene.

Vi hjelper deg med å realisere hyttedrømmen

Ønsker du små endringer av eksisterende bygg? Et praktisk tilbygg kan gi deg den entreen du ikke visste at du ønsket før hytten stod ferdig, mens et anneks kan sikre deg den plassen du savner uten å endre strukturen til den hytten du allerede har. En arkitekttegnet hytte ved sjøen eller en enkel hytte som står i harmoni til omgivelsene – uansett hva din visjon er, vil vi i Pro Arkitekt stå klare til å sikre deg ønsket resultat.Det er enkelt å komme i kontakt med oss, og helt uforpliktende. Vi er lidenskapelig opptatt av å skape gode løsninger for folk flest, både når det kommer til hytte og hus.

til toppen