toggle
meny

Arkitekt – Renovering (hus, hytte, delvis eller helt )

Renovering (hus, leilighet og hytte), enten det er en total- eller delvis renovering, kan sikre deg den plassen og de løsningene du ønsker uten å måtte vurdere å flytte. Det er dermed også kostnadsbesparende i det store bildet. Ombygging av boligen er for mange den beste løsningen for å skape det leverommet som trengs, samtidig som man beholder både nabolaget og skolekretsen. Hvordan kan du så sikre at du ender opp med fagfolk som er godt matchet til ditt prosjekt? Her er det viktig å sette avgod tid og å ta kontakt med kvalitetssikrede fagfolk, slik at du får de rette entreprenørene for jobben. Når du skal skape det hjemmet du ønsker, er det mange som også velger å hyre inn an erkitekt.

Hvorfor arkitekt ved renovering?

En totalrenovering forveksles ofte med oppussing av overflater, som kun overfladisk tar for seg oppussing, sliping og det rent estetiske. Renovering tilsier at man river store deler av boligen slik den er, for så å bygge opp igjen. Et gammelt hus kan få en helt ny planløsning, blant annet via tilbygg eller påbygg. Mange velger å få 3 tilbud eller fler på jobben som skal gjøres, slik at man kan sammenligne for å finne tilbyderen som passer best for prosjektet. Belysning, innredning og smarte romløsninger – her er det nyttig med en arkitekt. Renovering, for hus eller andre bygg, krever nøye planlegging og en evne til å se gode løsninger og muligheter. Har du en visjon og ønsker et pristilbud på prosjektet? Kontakt oss, så hjelper vi deg.

Når ombygging er beste løsning

Er alternativ til renovering kan være en ombygging av huset. Her er det blant annet vanlig å gjøre om på planløsning for å skape mer funksjonelle og brukervennlige boliger. En ombygging kan med fordel planlegges av en arkitekt. Renovering av huset, ombygging eller fornyelse av allerede eksisterende plass kan resultere i et mer moderne preg og bedre plass. Det handler først og fremst om hva den som bor i boligen ønsker, hvilke visjoner eier har og hvordan en arkitekt kan hjelpe med å få disse ideene ned på papiret. Pro Arkitekt har kvalifikasjonene til å sørge for at drøm blir virkelighet.

Vi hører gjerne om din boligdrøm

Det er enkelt å kontakte oss, og vi har lav terskel for kommunikasjon. Er du nysgjerrig på hva vi kan tilby og hvordan du best kan dra nytte av en arkitekt? Vi besvarer spørsmålene du måtte ha. Renovering, hus såvel som for leiligheter, kan være utfordrende å skulle planlegge alene. Med en arkitekt får du den kompetansen du mangler, og ved Pro Arkitekt opererer vi med fast timespris eller eventuelt en satt fastpris. Les mer om tjenestene på våre nettsider eller kontakt oss i dag. Sammen skaper vi drømmehjemmet ditt som vil kunne videreføres i flere generasjoner.

til toppen