toggle
meny

REFERANSER

Lars Krogsund

Lykkelig eier av en arkitekttegnet hytte.

Vi ønsket en arkitekttegnet hytte med særpreg og som passet til vår tomt og omgivelser. Tok kontakt med ulike arkitekter, basert på deres stiler og referanser. Valget falt på  Pro Arkitekter som vi fikk meget god kjemi med allerede ved første møte. Lauritz (arkitekten) kom på befaring på tomten og forsto med en gang våre ønsker og behov. Vi fikk flere ulike utkast til planløsning og form. Etter flere møter og avklaringer endte vi opp med ett resultat som overgår alle våre forventninger og ønsker. Jeg kan trygt anbefale Pro Arkitekter som leverer kvalitet til avtalt pris. Prisen var bestemt på forhånd og vi fikk ingen ubehagelige overraskelser eller tilleggsregninger. Snekkeren som bygde hytta var også godt fornøyd med tegningsunderlaget som vi fikk. Selvsagt var ikke «alle» byggtekniske detaljer beskrevet, men dette løste snekkeren i egenskap av å være fagmann.

Marianne Halstenrud/ Drammen

Vi er veldig fornøyd:) Vi er ferdig utvendig, samt gangen opg stuen. Veldig bra!!

Karin Andersen/ Hokksund

Vi er svært fornøyde med tegninger og råd vi fikk under oppføring av vårt tilbygg. Den estetiske delen ble faktisk bedre enn vi hadde forventet.

Villy Jakobsen / Århus

Tak for konsultation og alle de kreative idéer til renovering a min lejlighed! Du har virkelig hjalp mig at indrette mit drommehjem!

til toppen